Familie uitje

Bent u op zoek naar een leuke invulling van een familie uitje in Mierlo? Daar helpt de Strabrechtse Hoeve u graag bij! Wat dacht u van een huifkartocht of een middag vol leuke boerenspelen? Op onze groene locatie in het buitengebied van Mierlo wordt het familie uitje gegarandeerd een succes!

Keuze uit verschillende activiteiten voor een familie uitje in Mierlo

Vermaak voor jong en oud in een ontspannen setting. Is dat waar een activiteit aan moet voldoen? Dan zit u goed bij de Stabrechtse Hoeve. Graag lichten we een aantal leuke activiteiten voor u uit zodat u een weloverwogen keuze kunt maken:

Fietstrein
Met een groep van minimaal 16 personen kunt u plaatsnemen in de fietstrein. Deze trein bestaat uit een locomotief met een aantal wagonnetjes. Hoe de trein vooruit komt? Daar zorgt u zelf voor! Dé ideale activiteit voor jong en oud.

Huifkartocht
Klets heerlijk bij tijdens een ontspannen huifkartocht. Tijdens deze tocht maakt u kennis met het schitterende natuurgebied 'de Stabrechtse Heide'. Uiteraard is er ook tijd voor een wandeling of een korte pauze.

Boerenspelen
Hoefijzer gooien, koeien melken, kersenpit spugen, het kan allemaal tijdens een middag vol boerenspelen. Combineer deze activiteit bijvoorbeeld met een barbecue en het familie uitje is helemaal geslaagd!

Brabantse gezelligheid

Hoe u uw familie uitje ook invult, ons doel is altijd om bij te dragen aan een plezierige dag. Naast een uitstekende locatie voor buitenactiviteiten, beschikken we ook over een hoeverestaurant, ruime feestzalen en een terras. Oftewel, De Stabrechtse Hoeve is de plek waar familie samenkomt. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel ons gerust op het telefoonnummer 0492 66 22 66. Of vul het online contactformulier in.

Familie uitje helmond | Familiedag | Familiedag heeze

Vraag direct meer informatie aan!

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina: