Een familie uitje in regio Helmond

Wilt u binnenkort een familie uitje organiseren in de omgeving van Helmond en Geldrop en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Dan moet u zeker even kijken naar wat de Strabrechtse Hoeve u te bieden heeft. Wij bieden namelijk een sfeervolle locatie die geschikt is om een familiefeest, bruiloft, een vriendendag of een gezellig etentje te organiseren. Of u nu samen met uw familie plezier wilt maken of de tijd wilt nemen om een goed gesprek met elkaar aan te gaan, bij de Strabrechtse Hoeve kan het allemaal.

Familie uitje vieren op een sfeervolle locatie in een mooi buitengebied nabij Geldrop en Helmond

Bij lekker weer is het natuurlijk heerlijk om uw familie uitje buiten te organiseren, bijvoorbeeld in de omgeving van Helmond of Geldrop. De Strabrechtse Hoeve is gelegen in Mierlo, midden in een mooi buitengebied. Kom hier gerust plaatsnemen op ons terras om bijvoorbeeld Bourgondisch te genieten van een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Of misschien wilt u liever een borrelhapje en -drankje geserveerd krijgen. Maak ook zeker even een ommetje in onze landelijke tuin. Is het weer iets minder goed? Niet getreurd, want dan kunt u gewoon genieten van onze lekkernijen in ons knusse ‘huiskamer’ of in ons koetshuis.

Onderneem een groepsactiviteit

Het is natuurlijk ook heel leuk om tijdens uw familie uitje in de omgeving van Helmond en Geldrop een groepsactiviteit te ondernemen. Bij de Strabrechtse Hoeve kunt u onder andere een huifkartocht maken, boerenspelen of elkaar uitdagen tijdens een iPad challenge. Lijkt het u leuk om uw eerstvolgende familie uitje bij ons in Mierlo te organiseren? Informeer dan gerust even naar de mogelijkheden door te bellen naar 0492 66 22 66 of stuur ons een e-mail naar info@strabrechtsehoeve.nl. Wij helpen u graag.

Vraag direct meer informatie aan!

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina: