Uw feestlocatie voor Eindhoven en omgeving

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Mierlo, gelegen in de omgeving van Eindhoven en Geldrop? Dan heeft u deze nu gevonden. Organiseer uw feestje bij De Strabrechtse Hoeve! Nodig al uw vrienden en familie uit, want er is plaats voor iedereen. Wij beschikken over een knusse locatie, genaamd ‘De Huiskamer’ en ons ‘Koetshuis’ is geschikt voor iets grotere groepen. Beide accommodaties bieden genoeg mogelijkheden voor een gezellige feestlocatie in Mierlo in de omgeving van Eindhoven en Geldrop. Wat heeft u binnenkort te vieren? Wat de reden van jouw feestje ook is, vier het bij De Strabrechtse Hoeve.

Uw bourgondische feestlocatie en restaurant voor Eindhoven en omgeving

De Strabrechtse Hoeve is een feestlocatie gelegen op een prachtig buitengebied van Mierlo, in de omgeving van Eindhoven en Geldrop, dat geschikt is voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Denk hierbij aan een bruiloft, een familiedag, een barbecue met vrienden, een jubileum et cetera. Onze uitgebreide keuken verzorgt de hapjes en drankjes. U kunt dus zorgeloos genieten. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten Bourgondisch kunnen genieten in Brabantse gezelligheid. Misschien vindt u het wel leuk om met uw familie of vrienden deel te nemen aan een leuke groepsactiviteit, zoals een huifkartocht of een iPad challenge. Bij ons is veel mogelijk. Wij doen er alles aan om voor u een perfecte dag of avond samen te stellen.

Ook voor personeelsfeestjes

Niet alleen in uw vrije tijd heeft weleens iets te vieren. Personeelsfeestje zijn ook heel leuk om te organiseren! Hiermee versterkt u de band tussen uw medewerkers; zij leren elkaar immers op een heel andere manier in een meer informele sfeer kennen. Ook voor een geslaagd bedrijfsfeestje of een zakelijke lunch zit u goed bij onze feestlocatie in Mierlo, in de omgeving van Eindhoven en Geldrop. Wij bieden verschillende arrangementen aan die op basis van uw wensen aan te passen zijn. Ons keukenteam zorgt ervoor dat u wat betreft hapjes en drankjes niets te kort komt. Wenst u meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden die wij als feestlocatie in Mierlo, in de omgeving van Eindhoven en Geldrop, aanbieden? Bel dan gerust even naar 0492 66 22 66 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u er graag alles over.