HEI CHALLENGE

Zoekt u voor uw bedrijf een geschikte plek om een vergadering te houden, dan bent u bij de Strabrechtse Hoeve aan het juiste adres: een externe locatie in een prachtige en inspirerende natuurlijke omgeving waar u in alle rust kunt vergaderen, seminars en workshops kunt houden of lezingen en trainingen kunt organiseren. U kunt bij ons uw vergaderdag nog succesvoller maken door de heide er ook echt bij te betrekken. Voor onze zakelijke gasten hebben wij namelijk een uniek concept ontwikkeld: de Hei Challenge.

De natuur als bron van inspiratie en een plek voor reflectie op wat er echt toe doet binnen uw organisatie. Om de drukte en hectiek van de werkvloer te ontlopen en een moment van bezinning te creëren, trekt u erop uit in het nabij gelegen natuurgebied de Strabrechtse Heide. Het samen buiten en in beweging zijn zullen zorgen voor nieuwe energie en frisse ideeën. Daarbij zorgen wij voor inspirerende en motiverende opdrachten toegespitst op uw doelen voor deze dag.

U gaat in kleine groepjes op pad met een iPad als gids. Op de iPad staan gerichte vragen en uitdagingen die u tijdens uw wandeling over de Strabrechtse Heide gaat bespreken en gaat uitvoeren. Deze opdrachten zijn ontwikkeld om het resultaat van de beoogde doelen van uw heisessie optimaal te ondersteunen. De Hei Challenge wordt dan ook altijd in overleg met u  en geheel op maat samengesteld.

De Hei Challenge duurt ongeveer 2 à 2,5 uur. 

 

Tarieven

8- 12 personen € 242,00 totaal
13-15 personen € 24,50 per persoon
16-24 personen € 23,50 per persoon
25-50 personen € 21,50 per persoon
Meer dan 50 personen Prijs in overleg


Deze vergaderactiviteit is alleen te boeken in combinatie met een barbecue, koud / warm buffet, lunch of een gezellig diner.

Wilt u een vergaderdag met een Hei Challenge boeken? Bel naar 0492 - 66 22 66 of maak gebruik van onderstaand reserveringsformulier.

Reservering Hei Challenge