Eten en drinken

Lekker eten bij de Strabrechtse Hoeve 

Genieten van het leven met familie en vrienden, daar draait het uiteindelijk allemaal om. Onze chef-kok en zijn keukenteam bereiden heerlijke gerechten met producten van het seizoen, veelal afkomstig van lokale leveranciers. Koffie met gebak na een stevige wandeling, lekker lunchen tijdens een fietstocht, een feestelijk etentje met de hele familie, een bedrijfsborrel of zakelijk diner. Het kan allemaal bij de Strabrechtse Hoeve.


Lunch

Op openingsdagen is onze keuken geopend vanaf 11:30 uur. U kunt een keuze maken uit onze uitgebreide lunchkaart. Bij mooi weer is het ook heerlijk toeven op ons ruim opgezette rookvrije terras. De ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje. Bekijk zeker ook onze bierkaart, borrelkaart en vernieuwde ijskaart.


High Tea

Gezellig samen met familie, vrienden en vriendinnen. De High Tea vindt zijn oorsprong in Engeland, maar is ook in Nederland enorm populair. Bij de Strabrechtse Hoeve kunt u genieten van een uitgebreide High Tea. Met tal van zoete en hartige lekkernijen. Zo kunt u heerlijk bijpraten en een fijne tijd met elkaar doorbrengen. Reserveren voor een High Tea is mogelijk vanaf tien personen. 


Diner

Naast onze lunchgerechten serveren wij heerlijke gerechten van de dinerkaart. Kijk op onze kaart voor de wisselende seizoensgerechten


Private dining

De 'Woonkamer' is bij uitstek een geschikte ruimte voor private dining. Lunchen, dineren of een feest? In de Woonkamer kunt u terecht met groepen tot 40 personen en beschikt tevens over een eigen buitenterras.   • Deel deze pagina