Vergaderlocatie

 Van bedrijfstraining tot personeelsfeest

Zoekt u een inspirerende plek voor een belangrijke vergadering, workshop of training voor uw organisatie? Of een sfeervolle locatie voor een netwerkbijeenkomst of bedrijfsfeest? Onze ruime, comfortabele serre en restaurant bieden deze ruimte aan. Wij hebben beschikbare ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Bent u juist op zoek naar een meer intieme locatie, waar u in besloten kring in een informele setting kunt samenkomen, dan kunt u terecht in onze gezellige huiskamer. 


Catering op maat

De catering kan geheel worden aangepast aan uw wensen. Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, zakendiner, receptie of eindejaarsborrel, wij verzorgen op maat gemaakte arrangementen.


Zakelijke bijeenkomsten in een landelijke omgeving

De Strabrechtse Hoeve is omringd door een landelijke tuin en ligt op steenworp afstand van de prachtige Strabrechtse Heide. Een korte onderbreking van uw vergadering of meeting voor een wandeling in de natuur kan heel verfrissend werken. Ontspanning, frisse lucht en natuurschoon geven vaak nieuwe energie en inspiratie en zo’n rustmoment biedt tijd voor reflectie. Zo wordt uw bijeenkomst geheid een succes!

Neem voor meer informatie of een prijsopgave contact met ons op.

Wij denken graag met u mee.

 


  • Deel deze pagina: