Huisregels & informatie

Handig om te weten wanneer u de Strabrechtse Hoeve bezoekt


Honden
Op onze terrassen en in de Serre zijn honden van harte welkom. In het Hoeverestaurant zijn honden niet toegestaan. Houd uw hond kort aangelijnd. Op verschillende plaatsen rondom onze terrassen staan drinkbakken voor uw hond. Is uw hond nat of erg vies? Maak dan gebruik van de handdoeken bij de hoofdingang.


Rookbeleid
Bij de Strabrechtse Hoeve zijn alle terrassen E-sigaret- en rookvrij. Uiteraard geldt dat ook voor alle binnenruimtes. Tegenover de hoofdingang hebben we een overdekte plek ingericht waar u kunt roken. 


Fietsen
Wanneer u onze Hoeve bezoekt met de fiets dan vragen wij u om gebruik te maken van de fietsenrekken voor en naast het voorterras. Het meenemen van uw fiets op het terras is niet toegestaan. U mag ook kosteloos gebruik maken van het oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Deze is gelegen schuin tegenover de hoofdingang. Vergeet niet om uw laadkabel mee te brengen. 


Afrekenen
Gesplitste betaling is helaas niet mogelijk. Wij hanteren één rekening per tafel. U kunt bij ons contant betalen of per PIN. Wij accepteren geen creditcards.


  • Deel deze pagina