Huwelijksjubileum vieren

Wilt u uw huwelijksjubileum vieren op een prachtige, sfeervolle locatie in regio Mierlo? Dan zit u goed bij De Stabrechtse Hoeve. Wij zijn een van de restaurants in de omgeving van Helmond dat gelegen is in een stukje prachtige natuur en gerechten serveert van seizoens- en streekproducten. Wanneer u ervoor kiest om uw huwelijksjubileum te vieren bij onze hoeve, dan kiest u voor sfeer en smaak.

Huwelijksjubileum vieren op een toplocatie

Bent u al een bepaald aantal jaar getrouwd en wilt u die dag herdenken samen met uw familie, vrienden of kennissen? Dan bent u van harte welkom bij ons. Het huwelijksjubileum is een mijlpaal dat gevierd moet worden en u wilt dat moment dus niet zomaar voorbij laten gaan. Wij verzorgen graag de locatie van uw huwelijksjubileum en zorgen ervoor dat u en uw gasten niets te kort komt. Zo kunt u ontspannen genieten van uw partner en van de prachtige momenten met uw dierbaren.

Prik een dag!

Neem contact met ons op voor het kiezen van een geschikte datum die u en uw gasten uitkomt. Heeft u een vraag over de organisatie van uw jubileum? Of heeft u een vraag over de andere mogelijkheden van onze hoeve voor bijvoorbeeld een gezellige familiedag of een personeelsfeest? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar of door te bellen via info@strabrechtsehoeve.nl of door te bellen naar 0492 66 22 66.