Huwelijksjubileum vieren

Wilt u uw huwelijksjubileum vieren op een prachtige, sfeervolle locatie in de regio Mierlo? Dan zit u goed bij De Strabrechtse Hoeve. Wij zijn een van de restaurants in de omgeving van Helmond dat gelegen is in een stukje prachtige natuur en gerechten serveert van seizoens- en streekproducten. Wanneer u ervoor kiest om uw huwelijksjubileum te vieren bij onze hoeve, dan kiest u voor sfeer en smaak.


Uw huwelijksjubileum vieren op een toplocatie

Bent u al een bepaald aantal jaar getrouwd en wilt u die dag herbeleven samen met uw familie, vrienden of kennissen? Dan bent u van harte welkom bij ons. Het huwelijksjubileum is een mijlpaal dat gevierd moet worden en u wilt dat moment dus niet zomaar voorbij laten gaan. Wij verzorgen graag de locatie van uw huwelijksjubileum en zorgen ervoor dat u en uw gasten niets te kort komen. Zo kunt u ontspannen genieten van uw partner en van de prachtige momenten met uw dierbaren.


Prik een dag

Neem contact met ons op en kies dé perfecte datum om uw huwelijksjubileum te vieren met uw vrienden en familie! Heeft u een vraag over de organisatie van uw jubileum? Of heeft u een vraag over de andere mogelijkheden van onze hoeve te Mierlo voor bijvoorbeeld een gezellige familiedag of een personeelsfeest? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@strabrechtsehoeve.nl of door te bellen naar 0492 66 22 66.


  • Deel deze pagina: