Personeelsfeest

In de omgeving van Helmond en Geldrop zijn bij het organiseren van een personeelsfeest veel locaties die u kunt overwegen. Maar zoekt u een inspirerende plek voor uw bedrijfsfeest? De Strabrechtse Hoeve in Mierlo garandeert een succesvolle en plezierige avond voor u en uw collega’s.

In onze ruime en comfortabele serre en ons mooie Hoeve restaurant hebben wij voldoende ruimte voor ook grotere groepen. Voor een meer informele setting kunt u terecht in het koetshuis of de gezellige huiskamer. Wees welkom op onze sfeervolle locatie. U vindt hier exact wat u nodig heeft voor een succesvol bedrijfsfeest.

Uiteraard staat ons keukenteam klaar om u van de lekkerste hapjes en drankjes te voorzien. Wij zorgen ervoor dat u niets te kort komt. Dankzij onze op maat gemaakte arrangementen krijgt u precies wat u nodig heeft om uw personeelsfeest te laten slagen.

Informeer naar de prijs

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om van tevoren op de hoogte te zijn van de kosten van uw personeelsfeest. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0492 66 22 66. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@strabrechtsehoeve.nl. Wij vertellen u graag ook meer over de inhoud van onze arrangementen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. 

 

Reservering Personeelsfeest