High tea in Mierlo

Zoekt u een sfeervolle locatie voor een gezellige high tea in regio Mierlo? Dan bent u van harte welkom bij De Stabrechtse Hoeve in Mierlo. U beleeft bij onze hoeve een heerlijke high tea met de Brabantse gezelligheid. Zo kunt u heerlijk bijpraten en een fijne tijd met elkaar doorbrengen.


High tea in een ontspannen buitengebied van Mierlo

De Stabrechtse Hoeve ligt in een prachtig buitengebied van Mierlo waar u al wandelend door de tuin kunt kiezen voor een smakelijke high tea. Wanneer u kiest voor de high tea, dan heeft u de keuze uit verschillende heerlijke hapjes. Zo kunt u heerlijk genieten van hapjes, zoals:

Scones, Muffins, klein soepje, slagroomsoesjes, bladerdeeghapjes, chocoladebroodjes, mini groente quiche, mini worstenbroodje, wraprolletjes (koud en hartig), diverse belegde mini croissantjes, diverse belegde sandwiches (zoet en hartig), diverse belegde kleine broodjes (zoet en hartig), onbeperkt diverse soorten thee (inclusief verse munt thee), koffie en cappuccino. 

De kosten van deze high tea bedragen € 24,50 per persoon voor een groep van minimaal tien personen.


Geniet met elkaar op de hoeve

Kies ervoor om samen met elkaar te genieten van de hapjes en de ontspannen sfeer op onze hoeve in Mierlo en kom snel langs. Heeft u een vraag over de high tea of over een van de andere mogelijkheden, zoals het vieren van een huwelijksjubilea of onze hoeve als een trouwlocatie? Laat het ons personeel gerust weten, want wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0492 66 22 66, door ons te mailen via info@strabrechtsehoeve.nl of door het contactformulier in te vullen.

Vraag direct meer informatie aan!

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina: