Familiedag in Mierlo

Heeft u binnenkort een familiedag in Mierlo te organiseren? Beleef uw familiedag in Brabantse gezelligheid en kom met z’n allen naar De Strabrechtse Hoeve.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u weer fijn met elkaar bijpraten, terwijl de kinderen veel speelplezier met elkaar beleven. Wilt u binnenkort de hele familie weer bijeenbrengen en een fijne tijd met elkaar doorbrengen? Boek dan snel een arrangement bij De Strabrechtse Hoeve. De familiedag in Mierlo kunt u met groepsactiviteiten aanvragen.

De Strabrechtse Hoeve is gelegen in het prachtige buitengebied van Mierlo. Het is een fantastische plek om tijd met familie en vrienden door te brengen. Ontdek al wandelend onze landelijke tuin en neem plaats in ons sfeervolle restaurant voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dankzij onze ligging nabij plaatsen als Helmond en Geldrop is De Strabrechtse Hoeve ook een zeer geschikte locatie om een familiedag de organiseren. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deel te nemen aan één van onze gezellige groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van boerenspellen, een huifkartocht of een spannende iPad challenge. Jong en oud zullen zich tijdens de familiedag in Mierlo kunnen vermaken, dat staat vast!


De Strabrechtse Hoeve is een sfeervol restaurant in het prachtige buitengebied van Mierlo op loopafstand van natuurgebied de Strabrechtse heide. U kunt bij ons genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Daarnaast is de Strabrechtse Hoeve ook een unieke locatie voor feesten, partijen, trouwerijen of huwelijksjubilea. Het sfeervolle hoeverestaurant, de ruime serre en de authentieke 'woonkamer' bieden tal van mogelijkheden. Zoals een intiem etentje met familie, vrienden of collega's. Maar ook een vergadering of zakelijke bijeenkomst behoort tot de mogelijkheden. Naast de binnenruimtes beschikt onze Hoeve over een drietal ruime terrassen. Gastvrij, genieten, ontspannen en samenzijn vinden we enorm belangrijk bij de Strabrechtse Hoeve. 

Op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. Onze chefs verrassen u graag op hoog niveau, en dat voor een meer dan goede prijs- kwaliteit verhouding. De menukaarten voor lunch en diner bieden voor ieder wat wils. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen. Daarnaast is er een keur aan mogelijkheden voor koude- en warme buffetten, of een combinatie daarvan. Zo maken we uw feest, partij of trouwerij helemaal compleet en volledig op maat naar uw wensen. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen, wij informeren u graag over de mogelijkheden die de Strabrechtse Hoeve u te bieden heeft.

Sinds 2020 kunt u ook met uw camper logeren bij de Strabrechtse Hoeve. Daarvoor hebben wij een deel van ons terrein ingericht als camper standplaats. Onze locatie ligt direct aan een aantal fiets- en wandelroutes zodat u heerlijk kunt genieten van de prachtige omgeving. Kortom, een must voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De camperplaats is het hele jaar beschikbaar. Ook kunt u een plaats reserveren, neem daarvoor contact met ons op. Wij zijn ook te vinden via de app van 'Campercontact'. 

Ons restaurant beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid en is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen. Uw hond is ook van harte welkom op onze terrassen of in de serre. Houdt uw hond wel altijd aangelijnd!
Goed om te weten; alle terrassen zijn volledig rookvrij. 

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het verzorgen van een koffietafel of een volledige uitvaart. Daarvoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Overige opties: bedrijfsfeest, private diner, zakelijke diner, vergadering, bedrijfspresentatie, teamuitje.

Graag tot ziens bij de Strabrechtse Hoeve

Contact

Met gastvrije groet,

Uw gastheer
Peter-Paul van Meerwijk

Vraag direct meer informatie aan!

Dit veld kan niet leeg zijn
Dit veld kan niet leeg zijn

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina