Een familiedag in regio Helmond

Heeft u binnenkort een familiedag in de omgeving van Geldrop of Helmond te organiseren? Beleef uw familiedag in Brabantse gezelligheid en kom met z’n allen naar De Strabrechtse Hoeve. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u weer fijn met elkaar bijpraten, terwijl de kinderen veel speelplezier met elkaar beleven. Wilt u binnenkort de hele familie weer bijeenbrengen en een fijne tijd met elkaar doorbrengen? Boek dan snel een arrangement bij De Strabrechtse Hoeve.

Familiedag in de buurt van Helmond en Geldrop: deelnemen aan verschillende groepsactiviteiten

De Strabrechtse Hoeve is gelegen in het prachtige buitengebied van Mierlo. Het is een fantastische plek om tijd met familie en vrienden door te brengen. Ontdek al wandelend onze landelijke tuin en neem plaats in ons sfeervolle restaurant voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dankzij onze ligging nabij plaatsen als Helmond en Geldrop is De Strabrechtse Hoeve ook een zeer geschikte locatie om een familiedag de organiseren. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deel te nemen aan één van onze gezellige groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van boerenspellen, een huifkartocht of een spannende iPad challenge. Jong en oud zullen zich tijdens de familiedag kunnen vermaken, dat staat vast!

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u de gelukkig die een familiedag in de buurt van Helmond of Geldrop mag organiseren en heeft u tot nu toe nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan eens contact op met De Strabrechtse Hoeve! Bij ons wordt iedere familiedag een groot succes. Bent u benieuwd naar de arrangementen en mogelijkheden die wij aanbieden ten aanzien van het organiseren van een familiedag? Daar vertellen wij natuurlijk graag alles over, wanneer u belt naar 0492 66 22 66.

Vraag direct meer informatie aan!

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina: