Een familiedag in regio Heeze

Gaat u binnenkort een familiedag in Mierlo in de omgeving van Heeze organiseren? Beleef uw familiedag in Brabantse gezelligheid en kom met de hele familie naar de Strabrechtse Hoeve. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u fijn met elkaar bijpraten, terwijl de kinderen veel speelplezier beleven. Wilt u binnenkort met de familie een fijne tijd met elkaar doorbrengen? Boek dan snel een arrangement bij De Strabrechtse Hoeve.

Familiedag in de buurt van Heeze: deelnemen aan verschillende groepsactiviteiten

De Strabrechtse Hoeve is gelegen in het prachtige buitengebied van Mierlo. Het is een fantastische plek om tijd met familie en vrienden door te brengen. Ontdek al wandelend onze landelijke tuin en neem plaats in ons sfeervolle restaurant voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dankzij onze ligging in Mierlo in de omgeving van Heeze is de Strabrechtse Hoeve ook een zeer geschikte locatie om een familiedag te organiseren. U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan één van onze gezellige groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van boerenspellen, een huifkartocht of een spannende iPad challenge. Jong en oud zullen zich tijdens de familiedag vermaken!

Informeer naar de mogelijkheden

Gaat u binnenkort een familiedag organiseren in Mierlo in de omgeving van Heeze en heeft u tot nu toe nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan contact op met De Strabrechtse Hoeve! Bij ons wordt iedere familiedag een groot succes. Informeer naar onze mogelijkheden en neem contact op via 0492 66 22 66 of stuur een e-mail naar info@strabrechtsehoeve.nl.

Vraag direct meer informatie aan!

This field can't be empty
This field can't be empty

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina