Huwelijksfeest locatie in Mierlo

Strabrechtse Hoeve is de perfecte huwelijksfeest locatie in Mierlo die u zoekt

Voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest locatie in Mierlo of een verjaardagsfeest locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Vier uw familiefeest in onze sfeervolle hoeve. Onder het genot van een hapje en een drankje. Ook een compleet diner, geheel naar uw wens behoort tot de mogelijkheden. Wij ontvangen u graag op onze locatie voor uw familiefeest en zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wij hebben diverse ruimtes voor zowel kleine als grote groepen.


Wist u dat?
5 jaar getrouwd is ook een feestje waard, dit noemen we het houten huwelijk.

12,5 jaar getrouwd, vier uw koperen bruiloft.

25 jaar getrouwd, een huwelijksjubileum met een zilveren randje.

40 jaar getrouwd, ook wel het robijnen huwelijk genoemd.

50 jaar getrouwd, vier uw gouden huwelijk groots.

Maar liefst 60 jaar getrouwd, het diamanten huwelijk maken niet heel veel echtparen mee; een extra reden om dit te vieren.


De Strabrechtse Hoeve is een sfeervol restaurant in het prachtige buitengebied van Mierlo op loopafstand van natuurgebied de Strabrechtse heide. U kunt bij ons genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Daarnaast is de Strabrechtse Hoeve ook een unieke locatie voor feesten, partijen, trouwerijen of huwelijksjubilea. Het sfeervolle hoeverestaurant, de ruime serre en de authentieke 'woonkamer' bieden tal van mogelijkheden. Zoals een intiem etentje met familie, vrienden of collega's. Maar ook een vergadering of zakelijke bijeenkomst behoort tot de mogelijkheden. Naast de binnenruimtes beschikt onze Hoeve over een drietal ruime terrassen. Gastvrij, genieten, ontspannen en samenzijn vinden we enorm belangrijk bij de Strabrechtse Hoeve. 

Op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken. Onze chefs verrassen u graag op hoog niveau, en dat voor een meer dan goede prijs- kwaliteit verhouding. De menukaarten voor lunch en diner bieden voor ieder wat wils. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen. Daarnaast is er een keur aan mogelijkheden voor koude- en warme buffetten, of een combinatie daarvan. Zo maken we uw feest, partij of trouwerij helemaal compleet en volledig op maat naar uw wensen. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen, wij informeren u graag over de mogelijkheden die de Strabrechtse Hoeve u te bieden heeft.

Sinds 2020 kunt u ook met uw camper logeren bij de Strabrechtse Hoeve. Daarvoor hebben wij een deel van ons terrein ingericht als camper standplaats. Onze locatie ligt direct aan een aantal fiets- en wandelroutes zodat u heerlijk kunt genieten van de prachtige omgeving. Kortom, een must voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De camperplaats is het hele jaar beschikbaar. Ook kunt u een plaats reserveren, neem daarvoor contact met ons op. Wij zijn ook te vinden via de app van 'Campercontact'. 

Ons restaurant beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid en is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen. Uw hond is ook van harte welkom op onze terrassen of in de serre. Houdt uw hond wel altijd aangelijnd!
Goed om te weten; alle terrassen zijn volledig rookvrij. 

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het verzorgen van een koffietafel of een volledige uitvaart. Daarvoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Overige opties: bedrijfsfeest, private diner, zakelijke diner, vergadering, bedrijfspresentatie, teamuitje, Huwelijksfeest locatie in Mierlo

Graag tot ziens bij de Strabrechtse Hoeve

Contact

Met gastvrije groet,

Uw gastheer
Peter-Paul van Meerwijk


  • Deel deze pagina