Koffietafel

Na een begrafenis of crematie kunt u gebruikmaken van onze koffietafel. Het samenstellen en serveren van de koffietafel laat u met een gerust hart over aan De Stabrechtse Hoeve. Ons betrokken personeel zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kunt u uw aandacht richten op de gasten. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd.

Samenkomen bij de koffietafel in Mierlo

Er is vaak behoefte om na een begrafenis of crematie nog even samen te komen om elkaar steun te bieden, herinneringen op te halen en om gewoon samen te zijn. Daar leent een koffietafel zich perfect voor. In onze rustgevende en groene omgeving kunt u op uw eigen manier napraten over de uitvaart. Wat er op de koffietafel komt te liggen, bepaalt u zelf. Bekijk onze menukaarten en maak uw keuze. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van uw keuze.

Een mooie groene plek

Midden in het buitengebied van Mierlo vindt u de Strabrechtse Hoeve. Wij bieden u een sfeervolle locatie waar gastvrijheid en hartelijkheid centraal staan. Oftewel, de perfecte plek om samen te komen na een uitvaart of crematie.

Bespreek de mogelijkheden

Graag bespreken we van tevoren de details en de verschillende mogelijkheden met u. Denk bijvoorbeeld aan de datum en tijd, de gerechten en het aantal personen. Hiervoor kunt u bellen naar 0492 66 22 66.

Lunchen mierlo | Strabrechtse heide horeca | Vergaderlocatie helmond

Vraag direct meer informatie aan!

This field can't be empty
This field can't be empty

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina