Private dining in Mierlo

Private dining in Mierlo is bij de Strabrechtse hoeve een van de mogelijkheden

Private dining met een groot of klein gezelschap doet u uiteraard het liefst in een sfeervolle omgeving, zoals bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo! Voor diverse gelegenheden bieden we de mogelijkheid voor private dining. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk, familiedag of een zakelijk evenement. Wilt u meer weten over private dining in een sfeervolle omgeving in Mierlo? We vertellen u graag meer!

Private dining in een sfeervolle omgeving in Mierlo

Private dining bij ons hoeverestaurant in Mierlo is een uitstekende manier om met uw familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties te dineren in een aparte, sfeervolle omgeving. Private dining is mogelijk voor diverse gelegenheden, met een groot of klein gezelschap. Tijdens private dining geniet u van ultieme privacy met uw gezelschap – groot of klein – en kunt u in alle rust genieten van de overheerlijke menu’s die wij aanbieden in ons hoeverestaurant in Mierlo, zoals het drie- of viergangenmenu.

Geniet van Brabantse gezelligheid tijdens private dining in Mierlo

In ons geheel gemoderniseerde hoeverestaurant geniet u van de prachtige omgeving van Mierlo en een besloten diner in het prachtige natuurgebied de Strabrechtse Heide. Ons gezellige restaurant heeft een ruime serre, een rookvrij terras, het koetshuis en prachtige tuinen. U geniet volop van overheerlijke, bourgondische gerechten én de Brabantse gezelligheid, en laat u verassen door de vele mogelijkheden voor bijeenkomsten, diners en feesten. Gaat u heerlijk wandelen in het unieke natuurgebied? Loop dan zeker na uw wandeling bij onze horecagelegenheid binnen en geniet van voortreffelijk gebak en een kopje koffie of thee. Zo komt u helemaal tot rust! Kortom, ons hoeverestaurant is dé perfecte omgeving om samen te komen met familie, vrienden of collega’s.

Reserveer private dining voor diverse gelegenheden

Heeft u interesse in private dining voor een groot of klein gezelschap, in een sfeervolle omgeving? Neem dan zeker eens contact met ons op, want bij ons reserveert u private dining voor diverse gelegenheden! Kom besloten dineren bij hét gezelligste hoeverestaurant in Mierlo. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 66 22 66 of reserveer eenvoudig online een tafel. We hopen u snel te mogen ontvangen!

Vraag direct meer informatie aan!

This field can't be empty
This field can't be empty

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina