Een restaurant nabij Geldrop

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant in de buurt van Geldrop om binnenkort samen met uw geliefde, vrienden of familie te genieten van een smakelijk diner? Reserveer een tafeltje bij De Strabrechtse Hoeve te Mierlo. Wij zijn één van de restaurants in de omgeving van Helmond dat gelegen is midden in een stukje prachtige natuur en bovendien gerechten serveert die gemaakt zijn van seizoens- en streekproducten. Komt u binnenkort ook Bourgondisch genieten in Brabantse gezelligheid?

De Strabrechtse Hoeve: een sfeervol restaurant nabij Geldrop

De Strabrechtse Hoeve staat bekend als een sfeervol en gastvrij restaurant nabij Geldrop. Wanneer u bij ons komt dineren, dan kunt u enerzijds kiezen voor onze à la carte gerechten, anderzijds kunt u ook zelf een drie-of viergangendiner samenstellen. Komt u bij ons eten met een grote groep, bijvoorbeeld vanwege een familiefeest of een zakelijk diner? Dan kunnen wij voor u een diner of culinair arrangement op maat voorstellen. Laat ons gerust weten wat uw ideeën hierover zijn, dan kunnen wij bekijken of wij ons daaraan kunnen aanpassen. Hierdoor kunnen wij ons met recht één van de meest flexibele restaurants in Helmond en omgeving noemen.

Eén van de restaurants in Helmond en omgeving met groepsactiviteiten

De Strabrechtse Hoeve is meer dan zomaar een restaurant in de buurt van Geldrop. Ons hoeverestaurant is één van de restaurants in Helmond en omgeving die ook groepsactiviteiten aanbiedt. Heel leuk voor als u met de hele familie een leuk dagje uit wilt beleven. Wij bieden onder meer een huifkartocht, boerenspelen en een iPad challenge aan. Het is mogelijk om deze activiteiten te combineren met een hapje en een drankje. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even bellen naar 0492 66 22 66.