Een vergaderlocatie in regio Helmond

De Strabrechtse Hoeve in Mierlo is dé vergaderlocatie in de buurt van Helmond. Waarom? Omdat wij een sfeervolle locatie bieden voor zowel grote als kleine groepen. Zeer ruim, heel comfortabel en midden in de natuur. Wilt u de kantoorvloer eens verlaten en kijken wat een nieuwe omgeving voor u en uw collega’s kan doen? En wilt u in besloten kring en in informele setting samenkomen? Bij De Strabrechtse Hoeve is het mogelijk.

Wat maakt onze vergaderlocatie in de buurt van Helmond zo bijzonder?

U wilt samenkomen met uw collega’s in een inspirerende omgeving om eens te brainstormen over een nieuwe werkwijze. U wilt een afspraak met een klant organiseren op een meer intieme locatie dan het kantoor. Of u wilt een bedrijfsfeest houden met alles erop en eraan. De vergaderlocatie van De Strabrechtse Hoeve in de buurt van Helmond is dan zeker wat u zoekt. Hier kunt u iedere vergadering, workshop, training of andere bijeenkomst voor uw organisatie houden. Wat ons bijzonder maakt:

  • Het is ruim, comfortabel en intiem
  • Het is gelegen in een landelijke tuin, vlak bij de Strabrechtse Heide
  • Er zijn ruime cateringmogelijkheden

Houd uw personeelsfeest bij De Strabrechtse Hoeve

Ook een bedrijfsfeest in de natuurlijke omgeving van De Strabrechtse Hoeve is er een om nooit te vergeten. Wij garanderen u een succesvolle en fijne avond, waarin het u aan niets ontbreekt. Hapjes, drankjes en natuurlijk een prachtige omgeving: dat kan niet misgaan!

Informeer voor de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergaderlocatie in de buurt van Helmond? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0492 66 22 66. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder.

Vraag direct meer informatie aan!

This field can't be empty
This field can't be empty

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina