Een vergaderzaal in regio Eindhoven

Een inspirerende, ruime en comfortabele vergaderzaal: dát is waarover De Strabrechtse Hoeve, gelegen in de omgeving van Eindhoven, beschikt. Bent u op zoek naar een fijne plek voor een belangrijke meeting? Wilt u een afspraak met een klant eens in een andere omgeving houden? Of zoekt u een leuke plek voor een bedrijfsfeest? Bij ons bent u met zowel kleine als grote groepen helemaal op de juiste plek.

Vergaderzaal in de buurt van Eindhoven, gelegen in een landelijke omgeving

Heel begrijpelijk dat u na al die uren op de kantoorvloer eens inspiratie op wilt doen in een compleet andere omgeving. De vergaderzaal van De Strabrechtse Hoeve te Mierlo, nabij Eindhoven, ligt midden in een zeer landelijke omgeving. Zo is er een ruime tuin en ligt de zaal op een steenworp afstand van de Strabrechtse Heide. Op die manier kunt u eerst uitgebreid vergaderen, en daarna ontspant u heerlijk tijdens een wandeling in de natuur.

Laat uw catering geheel op maat verzorgen

Vergadert u een hele dag lang of wilt u graag uw vergadering op uw zakelijke lunch laten aansluiten? Gezien De Strabrechtse Hoeve een restaurant is, bieden wij u ruime mogelijkheden op het gebied van catering. Wij voorzien u onder andere van:

  • Een uitgebreide lunch
  • Een zakendiner
  • Een receptie
  • Een eindejaarsborrel of andere borrel

De catering verzorgen wij geheel op maat, aan de hand van uw wensen en eisen. Zo ontbreekt het u aan niets wanneer u onze vergaderzaal in de buurt van Eindhoven gebruikt!

Benieuwd naar de kosten? Neem direct contact met ons op

Bent u benieuwd naar de kosten van het gebruik van onze vergaderzaal in Mierlo, in de buurt van Eindhoven? Neem dan direct contact met ons op en wij geven u meer informatie of een prijsopgave. Hoe bereikt u ons? Gemakkelijk, door te bellen naar 0492 66 22 66.

Vraag direct meer informatie aan!

This field can't be empty
This field can't be empty

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina