Wandelen en fietsen in de Strabrechtse Heide

Als het mooi weer is kunt u heel fijn wandelen en fietsen in de Strabrechtse Heide. Genieten van de prachtige natuur, het zonnetje en de frisse lucht… zo wilt u uw zondagmiddag toch altijd wel doorbrengen? Natuurlijk is het wel fijn als u tijdens het wandelen of fietsen in de Strabrechtse Heide even op adem kunt komen in een sfeervol restaurant. Kom daarom langs bij De Strabrechtse Hoeve en geniet van een heerlijke brunch of lunch, of – als het al wat later is – van een smakelijk diner. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kopje koffie of thee bij ons bestellen en nagenieten van het moois dat de Strabrechtse Heide te bieden heeft. Mogen wij u binnenkort ontvangen? Ons keukenteam staat voor u klaar!

Fietsen en wandelen in de Strabrechtse Heide: neem pauze in ons hoeverestaurant

Fietsen en wandelen in de Strabrechtse Heide, misschien doet u dat al regelmatig. Zo niet, dan loont het de moeite dat eens te gaan doen. Trek er op een zonnige zaterdag- of zondagmiddag op uit en ontdek de prachtige natuur. Heeft u even pauze nodig? Dan bent u altijd welkom in De Strabrechtse Hoeve. Bij ons kunt u Bourgondisch genieten in Brabantse gezelligheid. U kunt bij ons in Mierlo heerlijk lunchen en we serveren ook diverse à la carte gerechten en drie- en viergangendiners. Dat maakt uw uitje met bijvoorbeeld het gezin of met vrienden helemaal compleet. Bent u uitgegeten? Neem dan ook nog even een kijkje in onze landelijke tuin.

Kies voor onze gastvrije en hartelijke service

Gastvrij en hartelijk, zo zou u De Strabrechtse Hoeve in Mierlo het best kunnen omschrijven. Kom heerlijk bij ons eten wanneer u bent wezen wandelen of fietsen in de Strabrechtse Heide! Wist u dat bij ons ook terechtkunt voor het vieren van een feestje of het organiseren van een familiedag? De Strabrechtse Hoeve is een perfecte feestlocatie. Informeer gerust eens naar de vele mogelijkheden door te bellen naar 0492 66 22 66.

Vraag direct meer informatie aan!

This field can't be empty
This field can't be empty

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina